Herbatürk ürünleri



       Herkese Merhaba
   Bugün sizlere geçen etkinliğimizin sponsorlarından Herbatürk firmasından biraz bahsedeceğim.Firma yetkilisi olarak sayın Eyüp bey etkinliğimze katılıp ürünleri ile ilgili bilgiler de vermişti.Tekrar kendilerine çok teşekkür ediyoruz.
   Öncelike biraz firmadan bahsedeyim firma bazı ürünlerini yurtdışında yaptırsa da aslında Türk menşeili.Ürünleri %100 doğal ve helal ürün belgeli.Ürünlerde paraben,sles,sls ve tuz bulunmamakta.
    Bizim için etkinliğe getirilen ürünlere kısaca değinirsek
  Propolis ve ginseng özlü yağlı saçlar için şampuan ve vücut şampuanı:İçeriğinde provitamin,bitki özleri ve hidrolize proteinler bulunur
  Propolis ve ginsengli doğal sabun:Cilde ferahlık kazandırır ve yumuşacık yapar.
  Propolis ve ginsengli el kremi:İçeriğindeki Shea yağı,provitamin B5 ve vitamin E gibi besleyici özler barındırır.Cildinizin nem ve bakımını sağlar.
    Ayak kremi:Kurumuş ve çatlamış ayak ve topuklara yoğun nem kazandırır.Sertleşmiş,pürüzlü bölgeleri ve çatlak oluşumunu azaltır.
  Argan ve Jojobalı saç bakım yağı:Organik argan ve Organik jojoba gibi pek çok besleyici yağ ihtiva eder.Saçlara derinlemesine nüfus ederek ekstra parlaklık ve yumuşaklık kazandırır.Durulama gerektirmez.

  Multiplex'g ve Bispore gıda takviyeleri: Multiplex'g ginseng ve ginkgo bilboa multivitamin içerirken Bispore ise  probiyotik takviyesidir.Bu ürünler ilaç değildir gıda takviyesidir.Etkileri kişiden kişiye değişeceği için dikkatli kullanmak gerekir.


Yorumlar

  1. Bu aralar, içerisinde propolis olan ürünleri merak eder oldum, ben de bir bakayım :)

    YanıtlaSil
  2. Yazın sayesinde yeni bir marka öğrenmiş oldum.Aklımda olsun...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)