Balköpüğü mağazası doğal ürünler

   
     Bugün size 27 Ocak'ta katıldığım 9 Blogger İle Kışa Merhaba etkinliğinde sponsor olan firmalardan Balkopugu_magazasi'nın ürünlerinden bahsedeceğim.
    Ürünleri bize Eda hanım tanıttı ki markanın kurucusu da üreten de kendisi.Ürünleri tamamen bitkisel,kendisi yapıyor ürünleri.Kokuları bile o kadar doğal ki hepsi mis gibi kokuyor.Bize getirdiği ürünler arasında Losyon bar,Çikolatalı lip balm,Doğal aydınlatıcı,Doğal deodorant.
    Losyon bar:İçeriğindeki yüksek oranlı balmumu ve dengeli yağ karışımı sayesinde leke,kırışıklık,sivilce ve izleri ile savaşmaya yardımcı bir üründür.Cildi nemlendirmeye ve dış etkenlere karşı koruma özelliği vardır.Çatlak el ve topuklarda,makyaj bazı,tırnak bakım ürünü,tıraş sonrası bakım için de kullanılabilinir.
   Çikolatalı lip balm:Rengini içeriğindeki eritilmiş çikolatadan alır.Yenilebilinir yağlar ve doğal balmumu karışımından oluşmaktadır.Dudaklara bakım yapar ve nemlendirir.
   Doğal aydınlatıcı:İçeriğindeki doğal yağlar ve balmumu sayesinde cilde bakım yapar,serbest radikallere karşı korur.İçeriğindeki çinko oksit ve mineral mika ile ışıltılı görünüm sağlar.Cildi besler.
  Doğal deodorant:Terlemeyi engellemeden ter kokusunu engeller.Antibakteriyel özellikli şifalı uçucu yağlar sayesinde terleme sebebi ile oluşan bakteri aktivasyonunu durdurur.Temiz ve kuru cilde incecik tabaka halinde sürülerek kullanılır.
  Ürünlere Balköpüğü instagram sayfasından ulaşabilirsiniz.Sevgiler


 

Yorumlar

  1. Son kullanma tarihleri hakkında ne dersiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürün açıldıktan sonra 3-6 ay arasında tüketmek gerekiyor ürünleri.Eda hanım kendi hazırladığı için taze taze gönderiyormuş

      Sil
  2. bu sayfayı ve kurucusunu hatırlıyorum.. çikolatalı lip balm da ne kadar güzel öyle :-))

    YanıtlaSil
  3. Ay ne güzel bir ad ne güzel ürünler böyle.

    YanıtlaSil
  4. herşeyin doğalını kullanmak gibisi yok ve kozmetik ürünlerinde de bitkisel ve doğal ürünleri tanıtmanız çok iyi olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağlık açısından doğal ürünleri artık tercih etmemiz lazım

      Sil
  5. Balköpüğü mağazası cilde iyi gelen bakım ürünlerini tanıtması organik ürün kullanımını sağlamak, sağlıklı ürünler oldukları tanıtımınızca belli oluyor. Blogunuzu takibe aldım faydalı yazılar var. Bende bir blog yazarıyım benimde size bir davetim var ilgilendiğim blog bknz:( Şiirler ve güzel sözler
    ) Farklı yazılarda görüşmek üzere bol paylaşımlar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için çok teşekkürler.Takibe aldım sizi

      Sil
  6. Balköpüğü mağazası doğal ürünleri hayli iyiymiş. Özellikle deodorantı çok ilgimi çekti. Fazla makyaj yapmam bu tür malzemeleri çok kullanmıyorum ama deodorantı mecburen kullanıyoruz. Doğal olanları tercih etmek lazım. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

    YanıtlaSil
  7. Cok guzel makyaj takımları bunlar. Deodorantlar ise başka güzel.. Sizde sayfamı zıyaret edip takip edip yorum atarsanız sevinirim. Gezgin sezer aratirsaniz bulursunuz tsk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka uğrayacağım sayfanıza.Sevgiler

      Sil
  8. 400. aboneyim hediyelerim ödüllerim nerde ❤️ 😂

    YanıtlaSil
  9. Fiyatları öğrenebilirmiyim arkadaşlar yardımcı olacak birisi varmı acaba teşekkürler ☺️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)