Kayıtlar

Temmuz 24, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Orjinal outlet parfümler-İyiparfum.com ve My Burberry Edp

Resim
Herkese Merhaba           Hepimiz kalıcı kaliteli marka parfüm satın alıp kullanmak isteriz ama pahalı fiyatlar bizi hep caydırır.Bugün bu sorunumuza çözüm olacak bir e ticaret sitesinden bahsedeceğim  iyiparfüm.com       İyi parfüm Türkiye'de bir çok parfümeriye toptan satış yapan bir firma.     Firmanın internet sitesinden,piyasa fiyatında satılan parfümlerden alabildiğimiz gibi, Outlet kısmından da %100 orjinal bandrollü  tester ürünleri daha ucuza satın alabiliyoruz.Tester derken %100 orjinal olup,ambalajı açılmamış,kullanılmamış,test edilmek üzere üretilmiş,kapağı olmayan parfümlerden bahsediyorum.Ki firma buna da çare bulup kendileri parfümlere özel kapak yaptırmışlardır.        Firmanın, kapıda ödeme,ücretsiz kargo ve e ticaret sitesinde çevirim içi destek seçeneği de mevcut.Ayrıca kredi kartlarına vade farksız 3 taksit de yapıyorlar.    Daha fazla bilgiyi firmanın aşağıda hazırlamış olduğu videoda bulabilirsiniz.

Lila Kutu'dan davet var

Resim
         Ben  LilaKutu  :) Ledushca  beni iyi tanıyor bu yüzden sana verebileceğim çok şey olduğunu çok iyi biliyor. Bizi tanıştırmak ve sana sürpriz yapmak istedi. Yazımın en altında sürprizini görebilirsin. :) Rengimin anlamı gibi oldukça uyumlu ve sakinim. Dinlendirici etkimin olduğunu söyleyenler bile oldu, hatta dinlendirirken eğlendiriyor ve bilgilendiriyormuşum da.. Ben hep gülerim. Mutluluk en iyi güzellik kaynağıdır. Benim için de en güzel kadın gülümseyen kadındır. Bu yüzden  5 yıldır milyonlarca kadını gülümsetiyorum. Beraber güzelleşmeyi de oldukça seviyorum. Kozmetiğe ve bakıma gönülden bağlıyım. Bakımlı olmak, yaşamanın temel kuralı bence. Benimle ne popüler, ne pahalı markalar olmak istedi ama ben sıradışı kalmayı tercih ettim. En pahalı ya da en popüler kozmetik ürünlerinin  "en iyi kozmetik ürünleri"  demek olmadığına inandım hep. Bana göre; en sağlıklı ve en etkili kozmetik ürünü  sana en uygun olandır . Ezbere bir ürün kullanmanı asla istem

İlk vlog denemem

Resim
          Herkese Merhaba,     Uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü cesaret edemediğim vlogumu sonunda çektim,düzelttim ve yayınladım..İnanılmaz zor ama bir o kadar da zevkli..Devamını da getirmeyi düşünüyorum.Biraz amatörce bulabilirsiniz daha başındayım çünkü.Umarım izlemek hoşunuza gider. YOUTUBE           Sevgiler     Like atmayı ve abone olmayı unutmayın  :)