StopEver ürünleri



      Herkese merhaba
  Bugün size bi ay önce elime geçen bir paketten bahsedeceğim.Paket stopever firmasından denemem için yollandı.
   Paketin içinde,aslında günlük hayatımızda bizi rahatsız eden vücudumuzun çeşitli yerlerindeki  ağrıları özel ısınan veya soğuyan pedlerle geçirebilen ürünler vardı.
  Bakalım bu ürünler neymiş?
  StopEver Lady Comfort:Bu ürün biz kadınların adet dönemindeki ağrıları için.Pakette iki adet yapışkan bant bulunmakta bu bandın yapışkan kısmını çıkarıp ürünü çamaşırımıza yapıştırıyoruz.Ve ısınmaya başlıyor.O ısı da ağrımızı daha hafifletiyor.Uygulamadan önce mutlaka kullanım talimatları okunmalı
   
   StopEver Migrain Patch:Migren ağrısı çok işkence veren bir ağrıdır işte bu ürün de ağrıyı hafifletebilmek için üretilmiş.Pakette iki adet hidrojel plaster bulunmakta ürünün bandını çıkarıp yapışkan yüzeyini cildimize uyguluyoruz içindeki maddelerle oraya serinlik ve ferahlık vererek bizi rahatlatıyor.Bu ürünü ayrıca yüksek ateş,burkulma ve baş ağrılarında da kullanabiliriz.
   Stopever Maxi Cold: Bu ürün ise kas,eklem ağrısı,burkulma ve minör sportif incinmeler için.İçinde iki adet ürün bulunmakta.Yine diğer ürünler gibi yapışkan kısmını çıkarıp cildimize yapıştırıyoruz.Ve soğuk etkisi ile ağrıyı gidermeye yardımcı oluyor.Kramp ve bel ağrılarında da kullanılabiliniyor.
    StopEver Well Tooth :Kürdanlı diş ipi dişlerimizin arasındaki plakları ve yemek artıklarını temizlemeye yardımcı bir ürün.Diş bakımına önem verenler için ideal.
   Gerçekten herkeste bulunması gereken güzel ürünler.StopEver firmasına çok teşekkürler.Ürünlere büyük marketlerden yada internetten ulaşabilirsiniz.
    Sİzin ağrı geçirme için yöntemleriniz nelerdir.Sevgiler

Yorumlar

  1. Eline sağlık canım bu ürünleri bende merak ediyorum. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :) <3

    YanıtlaSil
  2. bende severek kullanmıştım özellikle ısıtıcı ped çok işime yarıyor zaman zaman alıyorum :) bu arada bloğumun 2. yaş günü çekilişime beklerim ♡ sayfanda duyurma imkanın olursa da çok mutlu olurum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok yardımcı ürünler.Geleceğim canım paylaşırım da.Sevgiler

      Sil
  3. migren pedi aklımda olucak malum migren aylarımdayım ağrı krizleri için inşallah faydalı olsun canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım ihtiyaç olmaz ama kenarda köşede yedek tutmakta fayda var.Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)