Portakalrengi'nden gelenler




        Herkese Merhaba,
   Yaklaşık bir ay önce Portakalrengi.com'dan çok güzel bir kargo aldım.Yazısını anca yazabiliyorum.Yine birbirinde kaliteli markalara ait olan ürünler ve bir de çok ciciş göz bandı geldi.
    Kargomda daha önce yine portakalrengi sayesinde tanıştığım ürünlerden olan Nuxe kuruyağ vardı.Nuxe dermokozmetik bir marka içeriği temiz kuru yağ ile ilgili yorumlarımı daha önce yazdığım bu yazıdan ulaşabilirsiniz.Yine severek kullanacağıma eminim özellikle yaz yaklaşırken kuruyan cildimi çok rahatlatacak.
    Bir başka ürünümüz de yine dermokozmetik bir marka olan Hamilton'dan.Ürün Spf 50+ (50 koruma faktörlü) hem yüz kremi,hem hafif renkli bir kapatıcı hem de etkin güneş koruyucu olarak kullanılabiliniyor.Artı mat yapısı sayesinde makyaj içn güzel bir baz oluşturuyor.
    Üçüncü ürün de adını sıkça duyduğum Pco Sheep Placenta (koyun plasentası) beyazlatıcı maske.Bu ürünü henüz kullanmadım içinde sanırım bir adet kağıt maske var (kullanınca mutlaka yorumu yazacağım) İçinde hyaluronic acit,C vitamini ve başka beyazlatıcı elementler bulunuyormuş.Cildi beyazlatma vaadinde bulunan bir ürün.
     Ve en hoşuma giden ürün ise kivi şeklindeki göz maskesi oldu.Maskenin özelliği göz yerlerinde sıvılar olması.Bu maskeyi buz dolabına koyup soğuttuktan sonra gözlerimize koyduğumuzda gözlerimizde ve  çevresinde oluşan şişlikleri ve yorgunluğu alıyor.Artı baş ve göz çevrenizde oluşan ağrı ve spazmı da soğuğun etkisi ile azaltıyor.
    Portakalrengi.com ailesine tekrar bu güzel ürünler için teşekkür ediyorum.Sevgiler
  


Yorumlar

  1. güzel günler de kullan , aynı kargodan bende de var... ve ürünleri severek kullandım . sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan canım ürünlerini sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Göz maskesi cok ilgimi cekti :) Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  4. güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Renkli kremi merak ettim, yorumlarınızı bekliyorum. :) Mutlulukla kullanın <3

    YanıtlaSil
  6. hepsini güzel günlerde kullan. hamiltonu merak ettim
    evgiler

    YanıtlaSil
  7. Bende hepsine bayildim gule gule kullan 💘

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)