7th heaven maske deneyimim



    Merhaba,
  Herkese iyi seneler
Uzun süredir pek birşey yazamıyorum malum Türkiye'deki olaylar hepimizi fazlasıyla üzdü artık içimizden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Ama işte yaşam devam ediyor diyor kendimizi bir telkin etmemiz gerekiyor
    Gelelim bugünkü ürünümüze.Daha önceki yazılarımdan birinde  Amerika hediyelerimi sizinle paylaşmıştım. tıktık İşte o hediyelerden biri de 7th heaven Black seaweed  peel-off maskeydi.Sanırım Türkiye'de Watsons'larda da satılıyormuş.Bugün bu ürünü denedim ve sıcağı sıcağına paylaşmak istedim.
   En başta belirteyim ürün hayvan dostu (cruelty free) ve vegan bir ürün içinde hayvansal hiçbir şey yok.İçeriğinde preslenmiş dağ iğdesi,Japonların Nori dedikleri deniz yosunu ve deniz tuzu bulunmakta.Siyah sıvı maskeyi yüzümüze uyguladıktan sonra 20,25 dk bekliyoruz.Sonrasında cildimizde katılaşıyor ve yavaşça soyuyoruz.Derinlemesine temizlik ve ölü deriyi temizlemeyi vaad ediyor.Maskeyi uyguladıktan sonra cildimdeki gözeneklerdeki kirlerin temizlenmiş olduğunu gördüm.Ufak bir hatırlatma ekleyeyim maskeyi uygularken saçlarınıza gelmesin kuruyunca çıkarması problem oluyor.Benim alnımın üstündeki bebek saçlarından ayıklamam baya zor oldu.Maskeyi cıkartırken azıcık cildi acıtıyor ama herhangi bir tahriş ve kızarıklık sorunu olmadı.Maske sonrası herhangi bir nemlendirmeye de ihtiyaç duymadım.
   Maske uygulama videom aşağıda.Herkese sevgii ve barış dolu 
günler.

Yorumlar

  1. Soyulan maskeleri kullanamıyorum, cildim çok hassas ve ince Leda, aslında dediğin gibi etkililer. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet videoda da görünüyor bazı bölgeleri çıkarırken benim de acıdı.Sana o zaman yıkanabilir ve kağıt maskeler daha iyi gelir.Yorum için teşekkürler.Sevgiler

      Sil
  2. Bu ara bu maskeleri çok merak ediyorum bende.İlk fırsatta deneyeceğim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok memnun kaldım,tavsiye ederim.Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)