Urban Decay Perversion maskara



      Herkese merhaba,
  Umarım herşey yolundadır.Senenin son ayına girdik bir sene de bitti bitiyor.Bende de yılbaşı sebebi ile yoğunluk var bir yandan keçe siparişlerimi yetiştirmeye çalışıyorum,bir yandan babamın evi kayınvalidemin evi mekik dokuyorum,bir yandan da blogger etkinliği ile ilgili çalışmaları yürütüyorum,ama şikayetçi değilim.Allah böyle koşturmacalar versin.
   Bu arada da blogumu boş bırakmayayım son bir ayda kullanma fırsatım olan Urban Decay'in Perversion maskarası yorumumu yazayım dedim.Maskaranın bende bir dseyahat boy bir de tam boyu var,Urban Decay'in blogger kampanyası sırasında deneme boyu gelmişti,daha sonrasında Amerika'dan gelen hediyelerimin içinden bu üründen bir de tam boy çıkmıştı.
    Ürünü beğenmedim diyemem,ama süper bir ürün de diyemem.Bir kere kirpikleri çok güzel uzatıyor ve sertleştirmiyor topaklanma,yapışma yapmadan tek tek ayırıyor.Kiriklere yoğunluk verme gibi bir özelliği yok dolgun yapmıyor.Fırçası tombul bu nedenle sürerken gözün üzerine de maskara sürülebiliniyor.Ben ikisi için de para ödemediğim için fiyatını bilmiyorum,eminim çok ucuz değildir,bu nedenle bence 'Bu üründen illaki edinmeliyim' dediğimiz ürünlerden değil.
  Siz bu maskarayı denediniz mi?Fikriniz nedir?Sevgiyle kalın💗 

Yorumlar

  1. Bu maskarayı çok övüyorlar Leda, ben de çok merak ediyordum. Genellikle hacim veren maskaraları seviyorum. Sanırım, yorumundan sonra çok merak edersem de, seyahat boyunu denerim. Ellerine sağlık, öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ne yalan söyleyeyim çok da ayılıp bayılmadım ben :D Ama yine de dediğin gibi seyahat boyunu bir dene belki senin hoşuna gider.Sevgiler,ben de öptüm :D

    YanıtlaSil
  3. Dediğiniz gibi illaki edinmemiz gereken bir maskara değil. Ben aynı etkiyi bir çok maskara da zaten görüyorum. Teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim yorum için sevgiler :D

      Sil
  4. Bir ürün cok övülünce ben soguyorum nedense, zaten fiyati sebebiyle markadan alisveris yapmiyoum, bu maskara da olmasa da olur :) Ellerinize saglik

    YanıtlaSil
  5. Aynen çok daha az fiyata Essence marka maskaralar çok daha güzel yapıyor kirpikleri.Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. gözlerin lens mi lensse de çok hoş değilse de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba kendi göz rengim ama fotoğrafta gözümün etrafındaki hare saydam lensten gözlerim miyop çünkü :D teşekkür ederim

      Sil
  7. Ne kadar açıklayıcı bir yazı olmuş, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Ben pahalı bir ürün alacaksam uzun süre bitmeyecek bir ürün alıyorum ki paramheba olmasın rimel çabuk biten bir ürün çok para ya ama bir allık kullan uzun süre maybelline rimelllerini gayet başarılı buluyorum ben:))

    YanıtlaSil
  9. Çok haklısınız zaten maskaralar çabuk kuruyor allık,pudra,far paleti çok daha uzun süre giden ürünler.Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. essence maskaraları ayarında ama onun yaklaşık 5 katı fiyat diye görünce essence diyorum bende :9
    sevgilerimle

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)