LilaKutu 5. Yıl Keşif Kutusu



          Herkese Merhaba,
Geçen ay lila kutu 5. yılına özel bir keşif kutusu çıkaracağını duyurmuştu.Kutu sınırlı sayıda üretileceği için ürünü alabileceğimiz gün ve saat belirli idi.Yoğunluktan ve sitesinin çökmesinden bazılarımız alamasa da ben yarım saat uğraştıktan sonra bir tanesine alabilmiştim.
  Kutumun gelmesine bir hafta oldu ama İstanbul'daki o üzücü olaydan sonra içimden paylaşmak gelmedi.Kısmet bugüneymiş.Peki 5. yılına özel Lila kutu neler yapmış?Birlikte görelim
    Ürünler kapağı aynalı,mıknatısla kapanan lila bir kutuda geldi.Ürünler de lila renk ince bir kağıda sarılıydı.İçinde ürünlerin listesinin olduğu sevimli bir kart ve %10 indirim kartı çıktı.Bir de minik, yapay,lila renk bir çiçek koymuşlar.Kutudan üç tam boy iki de seyahat boy ürün çıktı.
   Tam boy ürünler Doctor B Örümcek Ağı serumu,Avalon Organics dudak balsamı ve Eda Taşpınar Body Mist.Body mist biraz yaz kokusu olduğu için onun kullanımını yaza bırakmayı düşünüyorum,dudak balsamının kokusunu şimdilik sevdim,yüz germe serumunu ne kadar kullanırım bilmiyorum ama en kötü daha yaşı büyük birisine hediye edebilirim diye düşündüm.
   Seyahat ürünleri ise Milk shake saç bakım köpüğü ve İva natura siyah maske.Maske kullanımına bayılan biri olarak bu organik cilt maskesini denemek için sabırızlanıyorum.Milk shake ise daha önce çok duyduğum ama hiç kullanmadığım bir ürün.En kısa zamanda bu ürünleri tek tek denemeyi düşünüyorum.
   Kutunun kritiğine gelirsem kutunun içeriği kötü değil kullanabileceğim ürünler ama özel bir kutu olduğu için ben daha başka şeyler çıkar,daha popüler markalar olur diye düşünüyordum.Benim gibi bir çok arkadaş da malesef hayal kırıklığına uğramış bu konuda.Bu seferlik benden bu kadar.Bu özel keşif kutusu sizce nasıl?Sevgiler

Yorumlar

  1. örümcek ağlı olan kremi merak ettim doğrusu, iyi günlerde kullanın ürünlerinizi, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. örümcek ağı serumunu çok duyuyorum son günlerde kırışık önleyici olarak kullanılabilir belki, kremi de çok yararlıymış, diğer ürünler de çok güzel, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Siyah maskeyi çok merak ettiö.Yorumlarını merakla bekliyorum ♥

    YanıtlaSil
  4. Siyah maskeyi çok merak ettiö.Yorumlarını merakla bekliyorum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En yakın zamanda deneyip yorumlarımı yazacağım.Sevgiler

      Sil
  5. Bir blog yazarı olarak blog sayfanızı inceledim ve güzel bir sayfa yaratmışsınız tebrikler..

    YanıtlaSil
  6. Ürünlerin hepsi çok güzel özellikle milk shake favorim, güzel günlerde kullan :*

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim Yeliz sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)