Lila Kutu'dan davet var

   
     Ben LilaKutu :)
Ledushca beni iyi tanıyor bu yüzden sana verebileceğim çok şey olduğunu çok iyi biliyor. Bizi tanıştırmak ve sana sürpriz yapmak istedi. Yazımın en altında sürprizini görebilirsin. :)
Rengimin anlamı gibi oldukça uyumlu ve sakinim. Dinlendirici etkimin olduğunu söyleyenler bile oldu, hatta dinlendirirken eğlendiriyor ve bilgilendiriyormuşum da..
Ben hep gülerim. Mutluluk en iyi güzellik kaynağıdır. Benim için de en güzel kadın gülümseyen kadındır. Bu yüzden 5 yıldırmilyonlarca kadını gülümsetiyorum. Beraber güzelleşmeyi de oldukça seviyorum.
Kozmetiğe ve bakıma gönülden bağlıyım. Bakımlı olmak, yaşamanın temel kuralı bence.
Benimle ne popüler, ne pahalı markalar olmak istedi ama ben sıradışı kalmayı tercih ettim. En pahalı ya da en popüler kozmetik ürünlerinin "en iyi kozmetik ürünleri" demek olmadığına inandım hep. Bana göre; en sağlıklı ve en etkili kozmetik ürünü sana en uygun olandır.
Ezbere bir ürün kullanmanı asla istemem, benimle tanıştığında ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Şunu bil ki ben keşfetmeyi, farklı olmayı ve farklı olmak isteyenleri çok seviyorum. Çünkü böylece daha içten ve samimi oluyoruz.
Dünya'nın her yerindeki markaları iyi tanırım. Detaylı araştırırım ve önce ürünleri ekibimle kendim denerim. Bir markanın ve ürünlerinin sana uygun olduğuna inanırsam, işte o zaman o markaları sana ulaştırmak için elimden geleni yaparım.
Sana uygun olan ürünleri kolayca bulabilir veya bir ürünün sana uygun olup olmadığını seni hiç yormadan söyleyebilirim. Sadece seni daha iyi tanıyabilmem için Güzellik Profilini doldurman yeterli..
Benimle beraber güzellik yolunda olan ekibim; oldukça deneyimli, bilgili ve eğlenceli. Onlarla paylaşmak kadar, güzelleşmek de çok keyifli!
En deneyimlilerimiz güzellik uzmanlarımız! Onlar senden gelecek her soruya hazırlar. Kararsızlıklarını, hangi ürünün sana uygun olduğunu ya da danışmak istediğin güzellik ve bakıma dair her konu hakkında sorularını LilaPedia'dan onlara sorabilirsin.
Bilgilenmek ya da detayları ile bir konuyu öğrenmek istediğinde LilaSırlar her zaman seninle olacak. Okuma değil, video izleme havasındayım dersen ve nasıl yapıldığını görmek ya da eğlenmek istersen LilaEkran sana hep açık olacak. :)
Asıl, sürprizler yapmayı çok severim :) Sürpriz hediyeler gönderir, LilaPuanlar hediye eder doya doya harcatırım. Ara sıra da sürpriz indirimler yaparım.
Sana uygun ürünleri ayağına kadar getiririm. Ne de olsa içimde güzellik var! :)
Ledushca anlattıklarımı çoktan keşfetti. Sana da, doya doya keşfet diye; üyelik tarihinden itibaren 15 gün içinde yapacağın alt limitsiz tüm alışverişlerinde ekstra %10 indirim hediye etti! Haydi şimdi gel, beraber keşfe başlayalım!
Linkteki kutucukları doldurarak hemen üye ol, buluşalım seninle. Bildiğin kozmetikleri unutup güzelliğini keşfedelim. LİLAKUTU TIKTIK

Yorumlar

  1. evet evet kaçırmayın :D

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım gfc'den bende beklerim sevgiler :)

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)