Isis Pharma Uniton 4 Serisi Kremleri

                                             


                                                          
                       Isis Pharma Unitone 4 

    1842 yılında Fransa’da faaliyetlerine başlayan, günümüzün sayılı dermakozmetik markalarından olan İsis Pharma her ihtiyaca cevap veren geniş ürün yelpazesi ile büyük beğeni toplamaktadır. Cilt bakım sorunlarına dermatolojik etkiyle destek veren İsis Pharma ürünleri hassas ciltler başta olmak üzere tüm cilt tiplerinde oluşan sorunların iyileşmesine hücresel boyutta katkıda bulunur. Bunun yanında marka şu sorunların çözümüne yardımcı olur. 
     . Yaşlanmaya bağlı cilt problemleri 
     . Güneş kaynaklı cilt lekeleri
     . Yağlı cilt problemleri
     . Kolay tahriş olan alerjenik yapıdaki ciltler  
     . Pullanma ve pigmenteasyon eksikliği sorunları için çözüm önerisi sunar.
                 Isis Pharma Unitone 4 Serisi
  
   Isis Pharma Unitone 4 ciltte oluşan lekeleri gidermede güçlü bir etkiye sahiptir. Farklı ihtiyaçlara yönelik çeşitlere ayrılan ürünlerde özellikle kahverengi lekelerin ve ciltteki ton farklarının giderilmesi hedeflenir. Renk düzensizliklerinin nedeni olan melanin salgısını düzene sokan ürünler belirgin şekilde lekeleri açar ve pürüzsüz görünüm verir. Isis Pharma Unitone 4, özel, zenginleştirilmiş formülleriyle kullanıcının ferah ve rahat hissetmesini sağlar. Ürünlerde cilde zararı dokunabilecek hiçbir kimyasal içerik yer almaz. Onarıcı ve besleyici özlere yoğunlaşılmıştır.
        Isis Pharma Unitone 4 Ürün Çeşitleri ve Özellikleri 
  
   Isis Pharma Unitone 4 serisinde yer alan ürünlerin her biri kullanım amacı doğrultusunda maksimum seviyede fayda sağlar. Üretim aşamasında hiçbiri hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
     . Lekeli Ciltler İçin Yüz Temizleyici:  Lekeli ciltlerin temizliği için anti bakteriyel özellikli bir yüz temizleyicidir.   Granüllü yapısı ile cildi derinlemesine temizler ve yıpranan hücreleri onarır. Anti bakteriyel özelliği cildi arındırmaya yardımcıdır. 
     . Spf 50 – Krem – Yıkama Jeli – Serum Kofre: Çok yönlü etki yaratan bu özel set, ciltteki renk düzensizliklerine, lekelere, güneşin zararlı ışınlarına, cilt yaşlanmasına dair kalıcı çözümler sunar. 
   
 
. White Plus Leke Açıcı Serum: Doğal içerikli olan ürün hücresel düzeyde etki eder ve hem lekeleri açar hem de sıkılaştırıcı etki yaratır.  Ton farklılıklarını düzenlemesi ve cildi dış etkenlerden koruması sayesinde cildin canlı ve sağlıklı görünmesini sağlar.
     . Krem SPF 50 + Yüksek Korumalı Leke Açıcı Krem:  Kahverengi lekelerlin olduğu ciltte leke rengini açarak ton dengesizliklerini düzenler. Güneş yanıkları olan ciltlerin kullanımı için uygundur. Yeni lekelere ve güneş ışınlarına karşı koruma kalkanı yaratır.
     . Koyu Renkli Cilt Lekeleri İçin Krem: Cilt rengini düzenler, koyu lekeleri açar, cildin yenilenmesinde yardımcıdır.  Düzenli kullanım sonrası kısa sürede gözle görülür bir fark yaratır.
                      Neden Isis Pharma 
   
    İsis Pharma kliniklerinde bilimsel veriler temel alınarak üretim yapılır. Hücresel biyoloji ve biyokimya alanlarında uzmanların yer aldığı üretim sahası yenilikçi formüller için çabalar ve kullanıcıların tüm dermakozmetik cilt problemlerine cevap verecek ürünlere imza atarlar. Çok sayıda serisi olan marka, uluslar arası standartlarda üretim yapmaktadır.
   Isis Pharma Unitone krem ve Isis pharma markasının diğer ürünlerini http://www.portakalrengi.com adresinden inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Çekiliş Zamanı (kapandı)

Clinique alışverişim