Heliocare güneş kremi



                  Heliocare Güneş Kremi 
   Güneş koruma ürünleri konusunda uzman marka Heliocare, özellikle kolay tahriş olan alerjiye müsait hassas ciltleri ilgilendiren yüksek korumalı krem, sprey ve jel ürünleriyle üstün performans sergileyen içeriklere sahiptir. Güneşten kaynaklanan çok sayıda problemin önlenmesi ve iyileşmesinde belirgin şekilde rol oynar. 
               
                
                 Heliocare Güneş Kremi Serisi 
   Belirli bir süreden daha fazla güneşe maruz kalan cilt, çok sayıda zararlı ışına maruz kalır ve buna bağlı olarak da problemler yaşar. Bunlardan en sık görülenleri kuruluk ve kahverengi lekelerdir. Heliocare Güneş Kremi serisi, sorun çözmeye yönelik formülleri ile size uzun süreli koruma sağlar. SPF 50 ve 90 çeşitleri ile serideki ürünler standartların üzerinde etkiye sahiptir. Ürünlerde çözülmesi hedeflenen sorunlar ve ürün avantajları şunlardır: 
     . Melazma (alın- çene bölgesinde kahverengi lekeler) ve vitiligo (beyaz lekeler) sorunları 
     . Foto yaşlanması sorunu 
     . Leke oluşumunu önleme 
     . Tüm cilt tiplerine uyum sağlaması 
     . Cildi besleyerek sorunlara karşı daha dayanıklı hale getirme 
     . Ciltte oluşan hasarların önüne geçme 
    
      Heliocare SPF 50 ve 90 Güneş Kremi Ürünleri ve Özellikleri        Heliocare güneş kremi serisinde yer alan ürünlerin her biri üretim amacı doğrultusunda maksimum etkiye sahiptir. 
   . SPF 90 Yüksek Korumalı Güneş Kremi:  Özel bileşimi ve içerdiği yardımcı maddeler sayesinde standartların oldukça üzerinde bir koruma sağlar. Cildi UVA ve UVB ışınlarından uzun süre korur. Koruma özelliği yanında ciltte istenmeyen görüntüleri kapatıcı bir etkiye de sahiptir. Cilt üzerinde tahriş ya da alerji tetikleyici hiçbir olumsuz özelliği olmayan ürün koruma ve pürüzsüz görünüm etkisiyle geni kullanıcı kitlesine sahiptir. Ürün içeriğinde yeşil çay, ultrasome, çinko oksit eusolex neo heliopan ve bazı fiziksel filtreler barındırır. Yüz, alın ve boyun bölgesi için gün içerisinde belirli aralıklarla 2-3 defa kullanımı önerilir. Peeling ve lazer uygulamalarından sonra kullanım için uygundur. 
   . SPF 50 Güneş Kremi: Güneşin olumsuz etkilerine karşı ciltte kalkan görevi yapar. Koruma etkisinin yanında yan özellikleri ile de beklenenden fazlasını verir. Cildin yaşlanmasını durdurmaya yardımcı ürün, gün içinde birkaç kere kullanılabilir. Beyaz ve hassas tenliler için idealdir. 
   . SPF 50 Color Jel Krem & Tüm Ciltler İçin Hafif Renkli Güneş Koruyucu: jel krem kıvamındaki ürün, derinlemesine etki sağlayarak gün boyu güneşin neden olduğu zararlı ışınlara karşı etkili koruma sağlar. Hafif renklendirici etkiye sahip ola ürün foto yaşlanmasına bağlı lekelere karşı formüle edilmiştir.
 
                    Heliocare Ayrıcalığı 
     Antioksidan etkiye sahip Fernblock teknolojisi ile fark yaratan Heliocare, üstün formüllü güçlü bir markadır. Güneş kaynaklı oluşan leke sorunları üzerinde geliştirilen özel formülleriyle güneş koruma alanında dermatolojik etki yaratmış, tedavi destekleyici serilere sahiptir. Güneş koruma yanında çok sayıda sorunu çözmesi nedeniyle marka bugün ciddi bir kullanıcı kitlesine ulaşmaktadır. 
    Heliocare güneş kremlerini narecza.com adresinden detaylı olarak inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar

  1. güneşe alerjim olduğu için bu kremlerle çok içli dışlıyım malesef :/ :)

    YanıtlaSil
  2. En iyi güneş kremi tavsiyelerini görmek için tıklayın :  en iyi güneş kremi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Çekiliş Zamanı (kapandı)

Clinique alışverişim