Sephora indirim alışverişi




       Uzun zamandan sonra herkese merhaba,
 Bir yandan iş güç,bir yandan evlilik halleri derken bloga yazma fırsatım pek olmadı..Zaten aldıklarımı bitirmeden yeni şeyler almak da istemiyordum.Sephora'nın indirim günlerini internetten görünce alışveriş için gittiğim avm debir de Sephora'ya uğrayayım dedim.
  Aslında Sephora'yı sevmiyorum sevmeme sebebim ise içeri girer girmez tüm saış görevlilerinin gözü size çevriliyo.Ve sürekli dibinizde dolanan bir eleman oluyor ki bence bu çok can sıkıcı.Alışveriş için gittiğim gün de aynısı oldu.İndirim olan reyonlara bakarken bir görevli 'Aradığınız ürün için yardımcı olayım' dedi.Ben de 'Bakıyorum şimdilik teşekkürler' dedim.Ama gözler ben kasaya gidene kadar bir daha üzerimden ayrılmadı.Bu sefer bir an önce birşey almam gerekiyormuş hissine kapıldım ve huzursuz oldum..Bu arada bu indirim günlerinde reyonlara konulan ürünlerin çoğu sanki kullanılmış da tekrar bantlanmış gibiydi.Birçok kapatıcı ürünün üzerinde tester yazıyordu ama ağızları bantlıydı açıkcası pek çözemedim.Neler aldığıma geçersem iki tane nail patch denilen tırnağa oje görünümü veren tırnak stickerlarından (toplam 10tl) ,3'ü bir arada tırnak güçlendirici ojesinden (10tl)ve 2'li kağıt törpüsünden aldım(5tl).

   
    Eğer ihtiyaç duyduğunuz ürünler varsa bir uğrayın derim,31 Ocağa kadar indirim devam edecek.
 Yorumlarınızı bekliyorum ..Sevgiler

Yorumlar

  1. Mağazadaki görevlilerin tepemde dikilmesi yüzünden bazen bir şeyler alamıyorum. Üstelik bir de ürünlerden bilgileri yok. İnsan azıcık araştırma yapar işiyle ilgili.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır anlamıyorum dikildiklerinde ne oluyor.Müşteri ile ilgileniyoruz mu oluyor acaba.

      Sil
  2. İndirimde mağaza gezmeye bayılırım ama dediğin gibi ben de göz hapsine alınınca rahat bakamıyorum. Alacağım şeye konsantre olamadığım gibi yoğun stres yaşayıp çıkıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)