Bitenler..



      Herkese Merhaba,
    Öncelikle ülkemin başı sağolsun..Ölenlere Allah rahmet eylesin..

   Gelelim postumuza,birbuçuk seneden fazladır blog yazıyorum ama bu benim ilk bitenler yazım olacak.Sebebi ise biten ürünleri genelde biriktirememden kaynaklanıyor.Peki bakalım neler bitirmişim.
Önce numuneler
-Restorex onarıcı bakım..Bu ürün benim saçımı çabuk yağlandırdığı için memnun kalmadım
-Bioblas saç bakım maskesi (saç dökülmesine karşı) Bioxcin femina ( saç dökülmesine karşı)tabi ki bu ürünleri sürekli kullanıp sonucuna bakmak gerekir ama iki hafta önce tomar tomar dökülen saçlarımdan eser kalmadı diyebilirim,Ve iki ürün de saçlarımı yumuşacık yaptı.


Ve tam boy ürünler
-Hask macadamia oil.Bu ürünün fotoğrafı yok ama iki poşet bitirdim ve çok memnun kaldım diyebilirim.Saçlarımı çok daha yumuşak ve daha sağlıklı görünmesini sağladı tekrar alıp kullanacağım bir ürün.
-Watsons mini wet wips. Adından da belli olduğu gibi baya mini içinde ıslak mendil adedi az olsa da çanta için çok kullanışlı.Kokusu da güzel.
-Ceradolin nemlendirici losyon.Süper bir ürün diyebilirim yazın çok işime yaradı cildi çok çabuk nemlendiriyor.Ve emilimi çok başarılı ciltte kremli bir tabaka kalmıyor.Denemeyen varsa mutlaka denemeli.

-Avon Senses duş jeli.Avon markasının bence en başarılı ürünlerinden biri.Avon temsilcisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bu seri müşterilerimin en fazla satın alığı ürünlerden.
-Gilette Venus .Çok uzun zamandır bu markanın jiletini kullanıyorum.Hem fiyatı uygun hem de keskinliği gayet başarılı.Tahriş konusuna gelirsek Aloeli olsa da illa ki tahriş ediyo ben hiçbir jiletin tahriş etmeyeceğine inanmıyorum.
-Bauch+lomb Renu lens solüsyonu.15 senedir miyop olduğum için kontakt lens kullanıyorum ve 15 senedir solüsyon markam hiç değişmedi önceden Bauch+Lomb olan markaya sonradan Renu de eklendi.Tabi ki herkesin göz hassasiyeti,alerjik reaksiyonu,lens çeşidi farklıdır o yüzden mutlaka doktora başvurup solüsyonunuzu seçin derim.
-Loreal göz ve dudak temizleyici Ürünün makyaj çıkarması bence idare eder bir de bu tarz ürünlerin ciltte yağlı bir tabaka bırakmasını sevmiyorum.Bu bitince Garnier'in temizleyicisini aldım.Bakalım ondan memnun kalacakmıyım.
-Parmex aseton-Oje çıkarması başarılı ama ben bu markanın en çok kokusunu seviyorum.Ağır aseton kokusu yerine içinde aromatik çiçekli kokular oluyor

    İşte benim bitenlerim bu kadar..Hepinize barış ve sevgi dolu günler dilerim

Yorumlar

  1. Aynen bende bitenleri biriktiremiyorum, bana çok külfetli geliyor, ancak bitenler yazısı okumayada bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de toparlayamıyorum malesef bir de onları koyacak yer lazım :)

      Sil
  2. çok hoş ya bayılıyorum şu bitenler yazılarına:)

    YanıtlaSil
  3. Avon senses duş jellerini ben de çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi kokuları da güzel hiç ağır değil

      Sil
  4. Merhaba blogunuzu takibe aldimm:) benim bloguma da beklerim 😊 Nurluguzellik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar teşekkür ederim ben de uğrayacağım sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)