1 beğendim 3 beğenmedim



     Herkese merhaba,

   Hepimiz bir heves yeni ürünler alıyoruz,bunları deniyoruz bazıları çok işimize yarıyor bazıları ise düşündüğümüzden daha kötü çıkıyor.
   Ben ilk başta beğendiğimden başlamak istiyorum.Bundan 2 hafta önce Sephora'dan alışveriş yapmıştım ki postu burada .Maskeyi haftada iki defa kullandım.Cildime yedirip renginin beyazlamasını bekledim ardından da yavaş yavaş ovalayarak yıkadım ve kremimi sürdüm.İki haftada cildimdeki gözeneklerde ve yağlanmada azalma gözlemledim.Maske hiçbir şekilde kızarıklık veya başka bir reaksiyon göstermedi bende.Kısacası maskesinden de kreminden de çok memnun kaldım.
Not:Sephoradan numune verilen Ysl forever youth liberator serumlar 2 haftada kaz ayaklarımda gözle görülür değişiklik sağladı o ürünü de çok beğendim ama çok pahalı :( 

                                        
 
     Beğenmediklerime de gelirsek..
    Garnier kırışıklık karşıtı göz çevresi bakım kremi +35...1 ay deneme süresinde her gün göz çevreme uyguladım ama hiçbir değişiklik göstermedi.Sadece nemlendirme amaçlı kullanılabilir bu sepeble benden geçemedi.
       Wet'n wild blue liquit eyeliner.Yine bir wet n wild hayal kırıklığı bunun siyah renginden de memnun kalmamıştım mavisi de hüstan oldu bir kar renk vermiyor iki kat sürülünce alttaki katı kaldırıyor.Dolayısı ile hiç verim alamadım.Bi kaç kullanımdan sonrası kullanılmayan çekmecesinde yerini aldı.
   
   H&M allık fırçası.Bu ürünü gördüğümde çok sevinmiştim hem iki taraflıydı hem ucuzdu.Ama ilk denememde fırçanın kıllarım dökülmeye ve yüzüme yapışmaya başladı:Fondoten için kullanılan kısmında sorun yoksa da diğer taraf tam bir hüsran.
  Böylece malesef 30tl'ye yakın çöpe gitmiş oldu :(
  Benden bu kadar her aldığımız ürünün işimize yarar çıkması temennisi ile ...Sevgiler

Yorumlar

  1. tatlım gözenekleri küçülttü dediğin an maskeden almak farz oldu :)

    YanıtlaSil
  2. Al şekerim ben çok memnun kaldım fiyatı çok ucuz diil ama diğer markalara göre bence uygun.Denemek lazım.Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Kazayağı görmesek yutturacaksın Ledacığım :D Bence hiç öyle bi sorunun yok çok da güzelsin.Bu arada çift taraflı fırçaları hiç sevmiyorum devamlı yatay koymak gerekiyor bense organizrde fırça kılları yukarı bakacak şekilde muhafaza etmeyi çok seviyorum hem de kılları dökülmüş :( Bide garnier yerine loreal cilt bakım kremlerini tavsiye ederim yaşına uygun bulursun eminim annemde lazer×3 kremi çok işe yaradı.Çok güzel bi post olmuş eline sağlık canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa tatlım var aslında çizgiler oralarda bi de ben gözlerimi hep çok kısarım bakarken biraz ondan oldu sanırım.Ama yine de teşekkür ederim iltifatın için.Evet o tarz fırçaların öyle bir problemi var malesef.Zaten h&m inki feci bişeydi.Loreal evet olabilir şimdilik almayı düşünmüyorum ama alacağı sırada değerlendiricem mutlaka.Öperim canım

      Sil
  4. Ya Leda bu arada sen bi Sıla makyajı yapsanaçŞaka falan yapmıyorum ha yüz tipin kemik yapın çok benziyor gözler desen yıkılıyo bence bi değerlendir derim bunu :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaaa ayyyy çok mersii bi denim bakimmm :D

      Sil
  5. blog keşif etkinliğinde blogunuzu keşfettim ve takibe aldım bende beklerim
    http://soslubadem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Fırçanın kılları dökülüyorsa penseyle sıkıştırısan belki engellersin dökülmesini.Ben öyle yapmıştım artık hiç dökülmüyor:)
    Benimde bakım üzerine yazdığım bir blogum var
    takip edersen sevinirim :)
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında doğru denemeye değer bir fikir teşekkür ederim Ben de uğrayacağım size.Sevgiler

      Sil
  7. Çok etkili anlatım . O ilk kaz ayaklarını gördüğümde kadın uçup gitmesi için elimden geleni yapmıştım. Ayaklar hafif flulaşmıştı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadin yerine kazin olacaktı. Ah bu telefonlar yokmu bizim adımıza yazıyorlar; )))

      Sil
    2. Senelerce güneş gözlüğü kullanmayıp göz kısmanın cezası böyle çıkıyor ben de de ..Telefonlar yakında bir çok şeyi bizim için yapacaklar zaten.Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)