Ledushca'nın makyaj köşesi



  Herkese merhaba,

  Her kadının odasında ya da banyosunda makyaj ve bakım ürünlerinin bulunduğu bir köşe mutlaka vardır.Eskiden makyaj malzemelerini çekmecelere tıkıştırırken şimdilerde pleksi raflar çok popüler.Pleksi rafların güzel yanı ise şeffaf olduklarından içindeki ürünü kolaylıkla görebiliyor olmamız.Bir diğer makyaj köşesinin olmassa olmazı fırçalarımızı ve göz kalemlerimizi koyabileceğimiz kutular veya kupa bardaklar.Kalem ve fırçalarınız için daha eğlenceli kaplar isterseniz plastik dantel saksılar bu sene çok revaçta.

  Makyaj köşemizi ne kadar düzenli tutarsak kullanmak istediğimiz ürüne o kadar rahat ulaşır,kıyıda köşede kullanmayı unuttuğumuz ürün kalmaz.


    Ve gelelim benim makyaj ve güzellik köşeme.Odamın en sevdiğim bölümüne..

Canım kayınvalidemin benim için yaptığı çekmeceli,retro esintili ahşap kutu altındaki ise eşimin iş yerinden yürüttüğüm :D aslında evrak kağıtlarının bulunduğu şeffaf çekmeceli kutu ayaklı aynam,fırçalarımı ve kalemlerimi koyduğum teneke kutu.
                       
          Ahşap  kutumda rujlar demene birkaç ürün ve  maskaram var (Yeni gelecekler için bu kutuyu biraz boş bıraktım) Çekmecelerimde ise numuneler,deneme ürünler,far   paletlerim,göz,dudak kalemlerim,maskelerim vs.



Burası ise oje ve tırnak ile ilgili ürünlerimin,tırnak süslemelerimin olduğu çekmecem 

 
                  Eşimin ve benim bakım ürünü bölümümüz (makyaj          temizliyicileri,kremler,tonik,parfüm,deodorant vs)


   Burası ise makyaj çantalarımın,manikür için lazımlı ürünlerin,makyaj temizleme mendillerimin,pamuklarımın oluğu çekmece


Umarım beğenmişsinizdir.Sevgiyle kalın



Yorumlar

  1. Mrhaba, ahşap kutusu çok hoşmuş gerçekten

    YanıtlaSil
  2. çok hoşmuş benim de düzene ihtiyacım var:))

    YanıtlaSil
  3. Cok seviyorum insanların makyaj düzenini görmeyi. Benim icin gerçekten fikir oluyor yakın zamanda bende duzenlicem makyaj kosemi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman en yakın zamanda senin makyaj köşeni de görelim :D

      Sil
  4. Ahdap kutuyu pek ni sevdim ;) ayy bide böyle malzemeleti çok çok görünce gaza gelip alısverıse cıkıyorum sonra yıne makyaj yapmayıp kardeşlerime veriyorm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.Makyaj alışverişi acayip bişey bazen ben de bişeyler beğeniyorum ama evde benzeri var diye almıyorum ama aklım da kalıyor.Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)