Gratis maske alışverişim




     Merhaba,
 Havalar bir açıp bir kaparken bu ay ruhum da bir canlanıyor bir kapanıyor...Artık kapalı havalar sıkıntı verirken güneş azıcık bile kendini gösterse kocaman bir oh çekiyorum.

  Efendim ben cilt maskelerini kullanmayı fazlaca seviyorum.Sanki cildime bir ferahlık ve nem yayılıyor.Gratis'de 3 al 2 öde kampanyasından da haberdar olunca gittim kendime 3 farklı cilt maskesi aldım.Bu arada da belirteyim cilt tipim karmadır.
 İlk maskem Kore malı Purederm Salyangoz hücre aydınlatıcı çok aşamalı bakım maskesi.Paket iki parçalı ilk aşamasında hücre aydınlatıcı ampul,İkinci aşamasında ise salyangoz ekstresi ile zanginleştirilmiş 3d maske bulunmakta.Cildimize önce ampulu ince tabaka halinde sürüyoruz ardından da maskeyi yüzümüze yerleştiriyoruz.15-20 dk sonra çıkarıp ciltte kalanları nazikce cilde yediriyoruz.
 Diğer maskemiz de Kore malı A!Absolute! Kolajenli canlandırıcı yüz bakım maskesi.İçince vitami,meyan kökü,phyto kolajen ve Hyaluronic acid gibi nemlendiriciler bulunmakta.Maskeyi yüzümüze yerleştirip 15-20 dk bekletiyoruz.Çıkardıktan sonra kalan ürünü cildimize yavaşça yediriyoruz.
  Üçüncü ürün Alman markası Murnauers totes meer arındırıcı peeling.Ürünün içeriğinde sıvı mineral konsatreli,kayısı çekirdeği ve deniz kumu bulunmakta.Haftada bir kere hafif nemli cilde nazikçe masaj yaparak uygulayıp.Bol su ile yıkıyoruz.Ambalaj iki kullanımlık.
  Maske ve peelinglerde tabi ki ürünün göz ve dudak çevresine gelmemesine dikkat ediyor ve maskelerin sadece tek kullanımlık olduğunu da ekliyorum.
 Not:Fotoğraftaki fırça başka bir postta
   Sevgiyle kalın

Yorumlar

  1. Hem saç hemde yüz bende bayılıyorum maskelere Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. hepsini güzel günlerde kullan bende şu ikili snal olan bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. 48 yaşındayım gösteriyorum ama dudak çevresi cizgilerim ele veriyor sigara kullanıyorum aslında bitkisel yağ taraftarıyım ne onerirsiniz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)