Vanilya club (Şubat 2015)


   Merhaba,
  Vanilya kutum geldi yuppii
   Kaç gündür o kadar hastayım ki,yatmaktan o kadar sıkıldım ki Vanilya kutum gelince nedense bi mutlu oldum.Kutunun içinden ürünlerin dışında sevgililer günine ithafen iki minik plastik kırmızı kalp çıktı.Bakalım Şubat ayı için Vanilya club bize neler hazırlamış.

 
   Nuxe yaşlanma karşıtı bakım kremi (15ml) - Nuxe bal özlü yüz ve makyaj temizleme jeli (15ml): Nuxe'u ben daha yeni Vanilya kutu sayesinde tanıştım bi önceki ayda el kremi gelmişti ve çok memnun kalmıştım umarım bu ürünleri de beğenirim.
  Alessandro handspa (50ml) : Lavantalı el peelingi
  Wella SP ( 30ml) : Erkekler için hassas özellikli şampuan
  Sebastian potion 9 : Botanik özü ile saça şekil ve nem veren bakım kremi.
  Blinc maskara (tam boy) :Maskaranın kutusuna renginin mor olması beni sevindirdi siyah maskaram yeterince vardı,farklı renk maskaraları da çok seviyorum.Sık sık kullanacağımı düşünüyorum.Ayrıca maskaranın kutusu da çok yaratıcı kapağı vidalı,silindir şeklinde.(Not:maskara fotoğrafta ışıktan lacivert gibi çıkmış ama mor)
  Aura by Swarovski (1,2 ml) : Love Collection serisinden gönderdikleri bu numune parfüm çok hoşuma gitti hatta tam boyunu alsam mı diye düşünmüyor değilim.Çok tatlı bir kokusu var.
  Dolci Baci aquolina ruj candy pink : Bu markayı daha önce duymamıştım,ambalajı çok şekerdi.Rengi ise çok doğal ve ışıltılı.Kullandıkça yorumlarımı sizinle paylaşacağım.
 
   Her ay Vanilya kutudan çıkmayı düşünüp her ay yine vaz geçiyorum böyle ufak ufak ürünlerin gelmesi değişik markaları denemek çok hoşuma gidiyor.Ama maddi olarak ücreti çok bulduğumdan alıp almama konusunda kararsız kalıyorum.
   Bu seferlik de bu kadar.Sevgiler


Yorumlar

  1. Deneme boyu ürünler yolluyoruz demişti üyelikte ne yolladılar sana ledacım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kutudakileri yolladılar Hilal'cim 6 tane numune 3 tane de normal boy ürün vardı.Ben alışveriş yapmadım alıiveriş yapana 3 tane numune veriyorlar.Bu her ayki süpriz ürünlü kutu

      Sil
  2. Bu tip kutuları eskiden alıyordum sonra vazgeçtim ama sizlerin sayesinde tekrar özeniyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi biraz daha uygun fiyatlı olsa daha fazla talep olur.Kaldı ki numune kullanmak bizim en doğal hakkımız başka türlü nasıl bir ürünü tanıyabiliriz ki? Bİz bu şekilde bir de o numunelere para ödüyor gibi oluyoruz.Yoksa ben çok seviyorum minik minik çok da işimi görüyor

      Sil
  3. Ben de beğendim bu ayki kutuyu:) Güle güle kullan!:)

    YanıtlaSil
  4. Bu ayki kutu geçen aykine göre daha iyimiş bence, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Çekiliş Zamanı (kapandı)

Clinique alışverişim