Özgecan için..



    Merhaba 
  Bugün sevgililer günü postu yok
  Bugün Özgecan için yazacağım. 
  Bir insanı yok ettiler.Ailesinin el bebek gül bebek büyütüp,üzerine titrediği bir kızcağızı.
  Cenaze görüntülerini izlerken,içim acıdı,mideme bir yumruk indi,gözlerim yaşlandı.
  Sen ey pislik,hiç mi acımadın bir insana kıyarken,hunharca öldürürken.Hiç mi Allah korkun yoktu.Ya baban ...Yazarken bile midem bulanıyor.İnsanlıktan nasip almamış üç pislik.Ve hayalleri,umutları,sevgileri toprak altına girmiş bir aile.
  İlerde adam olacak erkek evlatları bizler yetiştiriyoruz,lütfen onlara her gördükleri bayanı et parçası olarak görmemeyi öğretelim,onlara pantolonun içindeki ile değil beyinleri ile düşünmelerini öğretelim,cinselliğin sevgi ile olduğunu öğretelim.'Sen erkek adamsın,kız gibi davranma' deyip kadınları hor gördürtmeyelim.'Erkek çocuktur istediğini yapar' demeyelim.
  Umarım devlet en ağır şekilde bu pisliklerin cezasını verir
   

      Ruhun Şad mekanın cennet olsun güzeller güzeli Özgecan...

Yorumlar

  1. Böyle bir düzene çocuk doğurmak ha! Boşversenize... Özgecan ne ilk nede son olacak, sapık ruhlu insanlar nefes aldıkça da bu düzen bozulmayacak, böyle karamsar ve umutsuzum bu konuda, kadın olmak dünyanın en ama en zor şeyi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın aynı şeyi ben dedüşündüm bu dünyaya niye çocuk getireyim diye.Ama biz doğrup iyi evlatlar yetiştirmeliyiz ki dünyada iyi insanlar da olsun.Eminim insanlık var olduğundan beri bir çok dönemde kadınlar bunu düşünmüşlerdir ama böyle pisliklerin inadına güzel yeişmiş evlatlar doğurmalıyız

      Sil
    2. Araftayım, özellikle de bunları gördükçe karışıyor aklım :(

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Çekiliş Zamanı (kapandı)

Clinique alışverişim