İlk Vanilya kutum Aralık 2014

 
     Merhaba,
   Makyaj ürün hediyeli kutuları hiç denememiştim hadi dedim bir şansımı deneyeyim.Umarım içinden güzel işime yarayan şeyler çıkar diye de geçirmiştim.Ve iki gün önce İlk Vanilya kutum geldi.Siparişi geçen ay bir aylık aldığım için satın aldığımı unutmuştum bile.Bir heyecan açtım içini içinden bloglarda isimlerini çokça duyduğum markaların ürünleri çıktı.Bakalım neler varmış...
   Lcn Quick dry oil-Fazlasıyla işime yarayacak bir ürün ojeleri sürdükten sonra kıpır kıpır durmayan ellerimi ve bozulan ojelerimi düşünürsek kutudan oje kurumasını iki dakikaya indireceğim bir ürün çıkması beni çok sevidirdi.
   Ofra Lip gloss-Bir diğer marka daha önce kullanmadığım ama adını sıklıkla duyduğum Ofra.Benim kutumdan Love isimli lip glossu çıktı.Kokusu çilek gibi ve hafif renkli.Daha çok dudak parlatıcısı gibi.Bunu da çok çantamda kurtarıcı dudak ürünü olarak kullanmayı düşünüyorum.
    Nuxe hand and nail cream-Ve vbir başka adını fazlasıyla duyduğum bir marka,kutumda bu ürünün  deneme boyu büyüklüğünde şirin mi şirin el kremi çıktı.Kokusu fena değil.Kış geliyorken çantamda böyle bir ürün olması çok faydalı olacak.
    Lancaster express cleanser-Bir pratik ürün daha.Hem yüz hem göz makyajı için hızlı temizleme yapabileceğim Lancaster temizleyici.Bu da yine minik boy.Ben bu mini boy ürünleri de ayrı sevdim.Bana daha büyük bir çanta lazım olacak :D



    Fresh look under make up cream- Kutudan çıkan normal boy ürünlerden biri de bu makyaj altı kremi oldu.Ben genelde makyaj altı için nemlendirici ve primer kullanıyorum bu ürünü de kullanacağımı düşünüyorum.Ürün ince kırışıklıkları doldurup,yağlı cildi de kamufle ediyormuş.
  Ayrıca kutumdan İceberg ve Alessandro markalarından iki adet minik parfüm numunesi çıktı..İkisinin de kokusuna bayıldım.
  Kısacası bu Vanilya kutumdan çook memnun kaldım.Her ay alırmıyım?Sanmıyorum,ama arada,2-3 ayda bir mutlaka alırım gibi geliyor....

Yorumlar

  1. Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanman dileğiyle :)
    Bloguma bekliyorum, http://tubauzunlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Merhaba :) Vanilya kutudan almayı bende düşünüyorum ama işime yaramayacak bişeyler çıkıpta paramın boşa gitmesinden korkuyorum açıkçası. Hala cesaret edemedim o yüzden :)
    Bu ayki kutu güzelmiş güle güle kullan :)
    Bu arada takibe aldım banada beklerim :)
    suslusirine.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de epeyidir tereddütteyim son aylara gelen ürünlere baktım.İşime yarayan da yaramayan da vardı hadi dedim bi cesaret aldım.Eğer para çok gelmeyecekse bir seferlik deneyebilirsiniz..Mutlaka uğrayacağım.Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)