ŞARTLI ŞURTLU TEMİZLİK İÇİN BİNGO LACİVERT GÜÇ AİLESİ

Temizliğe düşkün olmayan Türk kadını yoktur sanıyorum. Dip köşe temizlik için her daim sebebi olan, bayram seyran dinlemeyen, elinden bez düşmeyen her Türk kadını gibi benim de gerekçelerim bitmiyor. Hamileliği ve evde geçirdiğim bu süreci fırsat bilip bebek öncesi temizliğe giriştim. Tek bir ürünle tüm evi temizleyecek değildim, şartlı şurtlu temizlik için amacıma uygun yeni ürünler arayışı içerisindeyken Bingo Lacivert Güç ailesi imdadıma yetişti. Mutfağa ayrı banyoya ayrı temizlik anlayışının öncüsü ve Türkiye'de bir ilk olan ve bence şartlı şurtlu temizlikte devrim yaratan Bingo Çamaşır Suyu ve ekibin diğer üyeleri Bingo Krem ve Sprey Temizleyicileri sizler de çok seveceksiniz.
Mutfak için özel limon kokulu yağ çözücü formülü ve banyo için özel amonyaklı kireç çözücü formülü ile kolayca yüzeye nüfuz eden ve ovalamadan durulanan Bingo Krem Temizleyici bu ailenin en gözde üyelerinden. Temizlemek istediğim yüzeye sıkıp, sünger ya da bir bez yardımı ile dağıtıyorum ve duruluyorum. Bir yemek kaşığı kadar ürünün koca bir yüzeye yetmesi ise kolay temizliğin yanında hesaplı olması ile cezbediyor. Ve yine şartlı şurtlu temizlik ile farklı amaçlara uygun iki çeşit ürünün olması en büyük artılarından.
Bir anne adayını bebeğini beklerken yaptığı temizlik yormaz ama kireçli sulardan kaynaklı ovala ovala temizlenmeyen mutfak ve banyo çileden çıkarabilir.
Banyo için ayrı, mutfak için ayrı olarak üretilen Bingo Sprey Temizleyiciler yormadan, kolayca temizlik sağlıyor. Bingo Sprey Banyo, kireci ve sabun artığını temizlemede gösterdiği yüksek performans ile duş kabini, lavabo, musluk, klozet ve derz aralarına kullanılırken; Bingo Sprey Mutfak, tezgah, ocak ve fırınların günlük temizliğinde kullanılabildiği gibi yağları kolayca çözebilen formülü sayesinde aspiratör araları gibi ulaşılması zor yerlerdeki yağlara da güç sarfetmeden ulaşabilmemizi sağlıyor.
Tüm mutfak ve banyo temizliğini tamamladığıma göre, mutfak için özel geliştirilen yağ çözücü formülü ve banyolara özel geliştirilen kireç çözücü formülü ile Bingo Ultra Çamaşır sularımı lavabo ve klozete döktükten sonra hijyenik temizliği sağladığımdan emin olabilirim. Üstelik genzi yakmayan özel formülü ile solunumu rahatsız etmeyen, beni ve bebeğimi etkilemeyen Bingo Ultra Çamaşır Suları güvenli kapak teknolojisi ile çocukları da tehlikeden koruyor.
Temizlik artık üstün güç gerektirmekten ve eziyet olmaktan çıktı. Ulaşmak istediğiniz kirleri belirleyin, şartlı şurtlu temizlik için Bingo Lacivert Güç ailesinden hedefinize uygun ürünü seçin.
Bingo Lacivert Güç ürünlerini, ulusal ve yerel zincir (Migros, Carrefour, Kipa, Çağrı, Mopaş, Hatipoğlu vb. gibi) marketlerinden ve daha küçük perakende satış noktalarından satın alabilirsiniz.
Ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için;
http://www.bingo.com.tr/
https://www.facebook.com/bingoturkiye
https://www.twitter.com/BingoTurkiye
İçerik: www.gozdeninmasaladasi.com
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Yorumlar

  1. Merhabalar,
    Blogunuzu çok beğendim ve sizi takibime aldım :) Bende bloguma beklerim.
    http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/
    Sevgiler,
    Ebru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Ebru mutlaka uğrayacağım..Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)