Oje ve tırnak süslemelerim



 Kadınlar ojeyi neden sever bilmem ama mutlaka her kadının 3-5 çeşit renk ojesi vardır.Küçüklükten başlar bence bu sevda annelerimizin ablalarımızın tırnaklarında görüp bize de sürmelerini isteriz.Eskiden sadece kırmızı,pembe ve beyaz oje varken şimdi envai çeşit rengini, simlisini,pullusunu bulabiliyoruz.
Ben genelde ojeye çok para verme taraftarı değilim.Elimde 2 günden fazla tutmadığım için piyasada ismi duyulmuş ama daha ucuz ojeleri tercih ediyorum.Flormar,Pastel bana yetip de artıyor bile.Fotoğrafta da göründüğü gibi ben sıcak renklerden çok soğuk renkleri seviyorum tırnaklarımda. 
Gelelim süslemelere artık semt marketlerinde bile kolaylıkla buluanabilinen yapışkanlı minik sticker'lar tırnak deseni yapmakta zorlananlar için pratik bir çözüm.Yapıştırılan (yada ojeyle yapabiliyorsanız) minik bir desen tırnaktaki ojeyi daha hoş gösteriyor.Tabi bunu sanata çevirenler var ama o başlıbaşına bir konu. 






Diğer bir tırnak ürünüm ise Avon'dan aldığım nail art tırnak şeklindeki stickerlar bunda ojeye gerek duymadan direk tırnak üzerine düzgünce yapıştırarak kullanıyorsunuz ,ama ben daha kullanmaya kıyamadım.Kullanılacağı zamanı bekliyor.
Geçen sene eczaneden aldığım Broadway nail and body art'ı ise kullanmakta baya zorlandım.Yapıştırıcısından mı yoksa benim beceriksiliğimden mi tırnakları yapıştırdıktan 1 saat sonra hep çıktılar.Aynı şey ablamın Yunanistandan aldığı minik kutularındakı yıldızlarda da oldu ne yaptıysam tırnağımda uzun süre durmadılar ama hala bir çözüm bulurum diye bekliyorlar.Sağlam yapıştırıcı bulunca tekrar deneyeceğim.Bugünlük benden bu kadar tekrar görüşmek üzere



Flormar-Pastel ojeler 2-4 tl arası
Avon nail art şu an satılmıyor sanırım ama Flormar ve Gratis mağazalarında benzerlerini bulabilirsiniz.
Broadway nail art'ın şu anki piyasa fiyatı 19.89 tl
Çiçekli stickerları ise Gratis'ten 1.50-2.50 tl ye bulabilirsiniz




Asalet; boyda değil, soyda.. İncelik; belde değil, dilde.. Doğruluk; sözde değil, özde.. Güzellik; yüzde değil, yürekte olur..

Yorumlar

  1. Ben de çok para vermem taraftarıyım,böyle renkli ojelerini,stickerlarını gördükçe gözüm gönlüm açılıyor.Seni de benim bloguma beklerim Leda'cığım.
    http://benimivirzivirlar.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. merhaba yıldızlı olan stickerı nereden almştınız acaba :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)