Co nail effect tırnak ürünleri


    Herkese merhaba
Bugün sizlere yeni bir marka olan Co kozmetik markasından gelen tırnak ürünlerinden biraz bahsedeceğim.
   Firmanın gönderdiği ürünler tamamen tırnak bakımına yardımcı ürünlerdi.
   Co acı solüsyon:Tırnak yeme alışkanlığı olanların bu alışkanlığı önleme amaçlı kullanabileceği bir ürün.Oje üzerine yada yada çıplak tırnak üzerine uygulanabilir.Kuru tırnağa haftada iki,üç kere tek kat olarak sürülür.Acı ve itici tadı tırnağı ısırmayı engellemede yardımcı olur.
   Co tırnak eti nemlendirici:Bitki özlü yağı sayesinde manikür süreniz uzayıp tırnağınızı yoğun nemlendirmeye yardımcı olur.Günde bir iki kez sürülebilir.Oje gibi değil,hafif ince yapılı bir yağdır.
   Co Tırnak eti besleyici:Tırnak etini besleyip ölü dokuları tırnak etinden temizleyen bir ürün.Ayrıca tırnaktaki lekeleri temizleme özelliği de bulunmakta.
    Co Tırnak uzatıcı:Tırnak bakımına yardımcı olan ve tırnakların kırılmadan uzamasını sağlayan bu ürün,tırnakları sertleştirip,güçlendiriyor.Ürünü tek başına kullanabileceğiniz gibi oje altına da rahatlıkla kullanabilirsiniz.Temiz ve kuru tırnaklara ince bir kat olarak uygulanabilir.
    Co tırnak bandı:Ojenin tırnak derisine değmeden düzgünce sürülmesine yarayan bir ürün.Oje fırçası şeklindeki aplikatörü ile, ürünü tırnak çevresine (deriye) sürüp kurumasını bekleyip sonrasında ojeyi sürebiliyoruz.Kurudukça lastiksi bir yapıya ulaştığından tırnaktan veya tenden kolayca çıkarabiliriz.Biraz yoğunluğu olan,kokulu bir ürün.
Firmaya bu ürünler için çok teşekkür ediyorum.
Ürünlere Watsons'lardan ve N11'den ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar

  1. ben oje kullanmıyorum ama anneme sürerken taşma v.s. oluyor. Şu bantlara ben de bakayım

    YanıtlaSil
  2. acı solüsyon hariç gerisini deneyebilirim ben de..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)