Kayıtlar

Ekim 1, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Youtube'da makyaj

Resim
         Hepsi çok güzeller ,çok tatlılar ama en önemlisin hepsi çok iyi birer makyöz..    Yaklaşık bir buçuk senedir youtube'da takip ettiğim,izlediğim,makyaj tekniklerine bayıldığım,videolarını indirdiğim makyözler ve onların youtube kanalları..                                                           Carli Bybel 24 yaşında Amerikalı makyözlük işi ile  uğraşıyor.Arıca kendisine ait bir internet sitesi de var orada da güzellik ve moda ile ilgili ipuçları bulabilirsiniz Youtube kanalı  link Chloe Morello 24 yaşında Avustralya'lı  blogger,vlogger,kendisine ait internet sitesi var.Profesyonel makyöz .Bir çok kadın dergisinde haberi çıkmış ve bir çok ünlü marka ile çalışmış. Youtube kanalı  link

Oje ve tırnak süslemelerim

Resim
 Kadınlar ojeyi neden sever bilmem ama mutlaka her kadının 3-5 çeşit renk ojesi vardır.Küçüklükten başlar bence bu sevda annelerimizin ablalarımızın tırnaklarında görüp bize de sürmelerini isteriz.Eskiden sadece kırmızı,pembe ve beyaz oje varken şimdi envai çeşit rengini, simlisini,pullusunu bulabiliyoruz. Ben genelde ojeye çok para verme taraftarı değilim.Elimde 2 günden fazla tutmadığım için piyasada ismi duyulmuş ama daha ucuz ojeleri tercih ediyorum.Flormar,Pastel bana yetip de artıyor bile.Fotoğrafta da göründüğü gibi ben sıcak renklerden çok soğuk renkleri seviyorum tırnaklarımda.  Gelelim süslemelere artık semt marketlerinde bile kolaylıkla buluanabilinen yapışkanlı minik sticker'lar tırnak deseni yapmakta zorlananlar için pratik bir çözüm.Yapıştırılan (yada ojeyle yapabiliyorsanız) minik bir desen tırnaktaki ojeyi daha hoş gösteriyor.Tabi bunu sanata çevirenler var ama o başlıbaşına bir konu. 

Essence 3d deneme

Resim
    Merhaba,  Bizim semte Gratis açıldı açılalı her iki günde bir oraya uğramadan edemiyorum.Yine geçen haftaki bir Gratis ziyaretime giderken aklımda Maybelline color tattoo tenacious teal'i almak vardı.Kalmadığını öğrenince Essence standındaki bu far gözüme çarptı rengine bayıldım ve hemen aldım.(Fiyatı fişini attığım için aklımda kalmamış ama pek pahalı bişi değildi) Gelelim ürüne Essence 3d eyeshadow üzerinde ve arkasında bu rengin ismi yoktu sadece arkasında '10' rakamını gördüm.Rengi turkuaz dediğimiz renkten ve simli.Ürünü kullanırken biraz sıkıntı çektim zira tozları göz altıma çok yayıldı.Eğer yüz makyajınızı göz makyajınızdan önce yapıyorsanız mutlaka bir peçete ve makyaj pedi ile göz altınızı kapatın.Ben bu ürün ile beraber göz pınarlarıma The balm Nude 'tude paletinin Stand office'ini ve gölgelendirme için de Maybelline Up in smoke paletindeki simli siyahını kullandım.

Apples allık paleti

Resim
Bu paletin ismi eğlenceli,kabı eğlenceli,kullanımı eğlenceli..   'How 'bout them Apples?' The Balm'ın elma güzelliğindeki kremsi allık paleti.Ambalajında birçok 'The balm' paletindeki gibi pin up tarzına atıfta bulunulmuş şekilde hazırlanmış.İçini açtığımızda ise 6 yakışıklı kovboy elmacıkların yanında bizi karşılıyor. Ben bu paleti alırken ruj olarak da sürülebilineceğini sanmıştım ama ruj olarak malesef dudakta çok kalıcı değiller altına belki başka bir rujla desteklendiğinde daha kalıcı olabilir.Yanaklara gelirsek,yanaklarda inanılmaz kalıcı ve güzeller.İster karıştırarak ister tek tek rahatlıkla kullanabilirsiniz. (Aşağıdaki fotoğrafta renklerin cildimde nasıl durduğunu görebilirsiniz) .Kremsi olması ürünün daha kalıcı olmasını sağlıyor.Toz olmadığı için kolay kolay renk solmuyor.Kullanırken dikkat etmeniz gereken nokta eğer daha önce krem allık kullanmadıysanız sürerken allığı fırça ile cilde iyi yedirmeniz yoksa yanaklarınızda istemediğini

Avon kargom geldi

Resim
Benim değişmez cici müşterilerimin siparişlerinin de bulunduğu kampanya 11 kargom geldi.İçinden iki adet Anew krem numunesi çıktı.Sağda ise kendime aldığım tırnak için taş stickerları görüyorsunuz inanılmaz parlak ve bissürüler.Stickerları kullandığım zaman mutlaka sizlerle paylaşacağım. Avonun en çok hangi ürününü kullanıyorsun diye soracak olursanız duş jelleri süper,rujlar ve göz kalemleri de çok başarılı ayrıca makyaj fırçaları da çok kaliteli.Denemenizi tavsiye ederim.